Transport international marfa in conditii de temperatura controlata

 

Atunci cand doriti sa transportati marfa perisabila MADO TRANS va pune la dispozitie serviciul de transport marfuri congelate sau refrigerate.

Puteti apela cu incredere de serviciul de TRANSPORT FRIGORIFIC cand marfa dumnavoastra necesita pastrarea la temperaturi de -18 -20 grade sau la serviciul de TRANSPORT REFRIGERATE cand marfa necesita doar mentinerea unei temperaturi constante pe toata durata deplasarii.

Transportul este realizat cu semiremorci marca Schmitz, dotate cu agregate Thermo King si Carrier. Deasemenea va punem la dispozitie termodiagrama parcursului iar in orice moment ve-ti putea stii locatia incarcaturii dumneavoastra datorita sistemului GPS cu care sunt dotate toate camioanele noastre. Pentru un plus de siguranta pe langa asigurarea OMNIASIG (200.000 EURO) a camionului mai beneficiem si de o asigurare suplimentara pentru sistemul de racire (50.000 EURO) garantandu-va astfel un parcurs  fara riscuri pe intreaga distanta.

 

 

MADO TRANSPORT INTERNATIONAL FRIGORIFIC sau GENERAL de MARFURI

MADO Trans realizeaza transport de marfuri generale si perisabile din Uniunea Europeana spre Romania si invers. Transportul general de marfuri beneficiaza de aceasi avantaje ca si cel frigorific: 

n Semiremorci Schmitz n Monitorizare transport prin GPS
n 2 soferi alternativ n Asigurarea transportului
       

Avantaje suplimentare ale transportului frigorific

   
n Termodiagrama n Transport in conditii de temperatura controlata de agregate marca Carrier sau Thermo King
n Transport din Romania spre Uniunea Europeana si invers n Asigurare suplimentare a sistemului de agregate
       

CALITATE MAXIMA SI PROMPTITUDINE in toate serviciile pe care vi le oferim!